Jackpot de 3.5 milioane euro la Mega Fortune

NetBet Cazino Logo
800

Rotiri

3000 RON

Bonus

Un jucator german de sloturi online a castigat cel mai recent Jackpot de la slotul NetEnt Mega Fortune. Jucatorul norocos a castigat 3.5 milioane euro care cu siguranta ii vor schimba viata. Acesta a devenit milionar in doar cateva secunde.

Si cat crezi ca a pariat pentru a obtine jackpot-ul ce-i va schimba viata? Doar 2 euro!

Doar in 2018 Mega Fortune a platit jucatorilor 8 jackpoturi in valoare de peste 1 milion euro. Jurnalistul german dorea doar sa se relaxeze putin la cazino dupa o zi obositoare de munca. El a relatat ca astepta ca pizza sa se coaca in cuptor in timp ce a castigat imensul jackpot. De asemenea, a dezvaluit faptul ca era neincrezator pentru cateva minute, iar sotia lui a avut aceeasi reactie cand i-a spus.

Cum va cheltui germanul acest jackpot?

Germanul impreuna cu iubita lui au spus ca vor cheltui premiul pentru renovarea casei, dar si pentru cumpararea unei case de vacanta si a unei masini SUV. De asemenea, vor pastra o parte din fonduri pentru taxele universitare ale copiilor si vor imparti o parte din castig si cu ceilalti membri ai familiei lor.

Ce au spus cei de la NetEnt?

Henrik Fagerlung (CPO NetEnt) a spus ca Mega Fortune a oferit de data aceasta cel mai mare jackpot din istoria jocului. Si este doar o chestiune de timp inainte ca o alta persoana sa castige un jackpot de milioane de euro.

Gasesti jocurile NetEnt la Netbet si Sportingbet.

Admiral cazino Logo

Rotiri

Bonus