Joaca la Pragmatic Play si castiga premii cash pe Maxbet

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Daca vrei sa ai parte de extra castiguri jucand la sloturile tale preferate, atunci trebuie sa participi la unul din turneele saptamanale la sloturile Pragmatic Play de pe Maxbet si te vei bucura de premii in valoare de sute de mii de lei.

Turneele la sloturile Pragmatic Play se desfasoara pana pe 28.02.2021 si sloturile eligibile sunt cele de la Pragmatic Play.

Sloturile Pragmatic Play iti aduc premii cash pe Maxbet

Trebuie sa ai cont la Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 200% pana la 1800 RON si 88 RON fara depunere, la verificarea contului.

Promotia va contine turnee ce au fiecare o durata de 7 zile si premii zilnice. Pentru a te inscrie la promotie, trebuie sa deschizi unul din sloturile video eligibile si sa te inscrii prin butonul OK. Sloturile eligibile sunt: Wolf Gold™, Mustang Gold™, Sweet Bonanza™, John Hunter Scarab Queen™, Great Rhino Megaways™ , John Hunter and the Book of Tut™, The Dog House™, The Dog House Megaways™, Chilli Heat™, Hot to Burn™, Curse of the Werewolf Megaways™, Sweet Bonanza Xmas™, Ultra hold ad Spin, Wild west ‘Gold, Cowboys Gold.

Toate rotirile in bani reali participa la aceasta promotie. Nu exista o miza minima eligibila. În cazul turneului săptămânal, clasamentul calculează pozițiile în baza scorului, iar scorul se bazează pe cel mai mare câștig dintr-o singură rundă la jocurile eligibile, ajustat la valoarea mizei.  Clasamentul este actualizat in timp real. Premiile turneelor sunt in valoare de 150.000 RON saptamanal, iar valoarea premiilor zilnice este de 162.500 RON.

Vor exista si 80 de premii speciale zilnice in fiecare saptamana. O runda de calificare poate declansa un premiu special.

Bafta!

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus