999 premii cash si excursie VIP in Nairobi de la NetBet

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Inceputul lunii noiembrie vine cu super premii si cu un turneu la sloturi pentru membrii NetBet. Vor fi 999 premii cash in valoare totala de 160.000 RON cash si o excursie VIP in Nairobi.

Promotie are loc pana pe 13 noiembrie (ora 23:59).

Turneu la sloturi NetBet – Cum te bucuri si tu de un premiu?

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Unibet. Click aici pentru inregistrare si bonus 100% pana la 2000 RON la prima depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru turneu din pagina dedicata a acestuia.

Trebuie sa joci la sloturile selectate si sa acumulezi cat mai multe puncte. Punctele se castiga in baza celui mai mare castig inregistrat dintr-o miza unica.

Sloturile eligibile pentru turneu sunt: Tree of Riches™, Wolf Gold™, Great Rhino™ , Mustang Gold™, Hot Safari™, The Great Chicken Escape™, 5 Lions Gold™, Fire Strike™, Caishen’s Gold™, Journey to the West™, Caishen’s Cash™.

Premiul cel mare consta intr-o calatorie VIP Safari in valoare de 40.000 RON. Vor fi incluse zborurile pentru doua persoane catre Nairobi, cazare 1 noaptea la un hotel de 5 stele, mic dejun cu girafele, vizita la sanctuarul girafelor, cazare 5 nopti intr-un Club Tent de lux cu pensiune completa, zbor de o ora cu balonul cu aer cald, safari in fiecare zi. Alternativa cash pentru calatorie este de 37.200 RON.

Insa, nici premiile cash nu sunt de ignorat. Jucatorul de pe locul II primeste 20.000 RON, iar cel de pe locul II primeste 8.000 RON. Premierea continua pana la jucatorii de pe locurile 501 – 1000 care vor primi fiecare cate 40 RON.

Inscrie-te acum si prinde si tu un loc in clasament.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus