Turneu Jumanji la Unibet – Pot de 50.000 RON cash

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

In acest moment are loc cel mai nou turneu Jumanji in cazinoul Unibet si ai sansa sa castigi premii fabuloase in bani reali. 250 de jucatori norocosi vor imparti pot-ul de 50.000 RON. Este nevoie de putin noroc si de cel mai mare rulaj pentru a obtine chiar primul loc in clasament, cu un premiu de 12.500 RON cash.

Campania are loc pana pe 30 septembrie (ora 23:59 CET).

Turneu Jumanji la Unibet – Pot de 50.000 RON cash

Daca nu ai inca cont la Unibet, click aici pentru inscriere si primesti un super bonus la prima depunere si rotiri gratuite in cazinoul online.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la oricare dintre sloturile selectate printre care se numara Piggy Riches, Finn’s Golden Tavern, Turn Your Fortune, Conan, Jack and the Beanstalk, Lost Relics, Secret of the Stones, Narcos, Gods of Gold, Gorilla Kingdom, Vikings, Jumanji. Primii 250 de jucatori cu cel mai mare rulaj vor imparti fondul de premiere de 50.000 RON ca;sh.

Pentru acest turneu sunt luate in considerare doar rotirile la care sa pariaza minimum 1 RON in bani reali. Premiile nu au cerinte de rulaj si sunt creditate in conturile castigatorilor la sfarsitul turneului.

Inscrie-te in turneu, joaca la sloturile selectate si obtine un loc in clasament.

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus