Promotii

Joaca si castiga pana la 2000 RON cash pe NetBet

Depune si joaca minimum 80 RON in fiecare zi si te bucuri de bonusul cashback de pana la 2.000 RON. Cu cat te joci mai mult, cu atat te bucuri de un bonus mai mare!

Joaca la sloturi pentru o parte din cei 100.000 RON de pe Mr Bit

Jucatorii de pe primele 150 de locuri din clasament vor imparti pot-ul de 100.000 RON. Vor fi premii cuprinse intre 25.000 RON si 150 RON, iar cerintele de rulaj ale acestora vor fi de 1x. Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Mr Bit.

SlotV – Turneu la sloturi – Pot de 100.000 RON

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea. Acestea sunt Cat Wilde and the Doom of Dead, Coils of Cash, Court of Hearts, Coywolf Cash, Dawn of Egypt, Feline Fury, Fire Joker, Fire Joker Freeze, Fire Toad, Frozen Gems, Gold Volcano, Golden Osiris, Golden Ticket 2, Jolly Roger 2, Legacy of Egypt, Leprechaun Goes Wild si multe altele.

Sute de premii puse la bataie la Turneul Spectaculos de pe Maxbet

Jucatorii inscrisi care se claseaza pe primele 700 de locuri vor primi un premiu cash; cuprins intre 30.000 RON si 50 RON sau un premiu in rotiri gratuite. Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Maxbet.

Vezi toate