Termeni si conditii

Limba : English

Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii inainte de a utiliza Serviciile cazzino.ro si sa va asigurati ca intelegeti pe deplin continutul lor. Acesti Termeni si Conditii, constituie un acord obligatoriu („Acordul”) intre Utilizator si cazzino.ro. Obiectivul acestor Termeni si Conditii este sa reglementeze raporturile juridice intre cazzino.ro si Utilizator.

Accesand cazzino.ro va exprimati acordul ca ati citit si ati inteles acesti Termeni si Conditii si acceptati neconditionat ca acestea se vor aplica in cazul dumneavoastra. Prin acceptarea acestor termeni si conditii declarati ca ati citit continutul acestora si ca drepturile si obligatiile v-au fost aduse la cunostinta.

In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu acesti Termeni si Conditii, acesta trebuie sa inceteze de indata sa foloseasca Serviciile noastre.

Daca nu se prevede altfel, in cazul unui conflict intre acesti Termeni si Conditii si orice alt document sau reguli mentionate in cadrul cazzino.ro, acesti termeni si conditii vor prevala.

Orice fraza introdusa prin cuvintele „cuprind” sau „includ” sau expresii similare, este orientativa si nu limiteaza sensul cuvintelor care urmeaza, va fi luata in considerare „fara sa limiteze”.

 

Definitii termeni si interpretare

In cadrul prezentului contract, urmatoarele cuvinte si urmatorii termeni vor avea sensul de mai jos, cu exceptia cazurilor in care din context reiese clar un alt sens si vor reglementa uzul site-ului pentru Utilizator.

Acord: Acesti termeni si conditii

cazzino.ro, noi, noua, ne, ni: Site-ul cazzino.ro aflat in proprietatea MEDIA SKY SERV, societate comerciala romana inregistrata la ONRC Botosani sub nr J7/131/2004, CIF 16231532 detinatoare a licentei de afiliat obtinuta prin Decizia 945 /30.05.2016 emisa de ONJN.

Continut: Tot ce este continut pe site-ul cazzino.ro sau pe alte canale de comunicare (de exemplu facebook, youtube, google, etc), inclusiv, dar fara sa se limiteze la, software, date, aplicatii, informatii, text, fotografii, muzica, sunete, clipuri, grafica, logouri, simboluri, ilustratii sau orice alt material sau imagine in miscare

Utilizator: O persoana sau un soft care utilizeaza Serviciile.

Reprezentanti: reprezentanti, directori, agenti sau angajati ai siteului cazzino.ro.

Serviciul sau Serviciile: cazzino.ro ofera utilizatorilor sa informatii despre promotii cazino, bonusuri cazino, stiri cazino, noutati cazino si alte jocuri de noroc, articole din domeniu, concursuri cu premii, materiale video online, promotii si reclame ale cazinourilor licentiate pe teritoriul Romaniei. Cazinourile promovate pe cazzino.ro vor fi intotdeauna complet si corect licentiate.

Serviciile cuprind accesul la toate informatiile accesibile pe site indiferent de forma acestora, incusiv dar fara a se limita la articole, concursuri, spatiile publicitare, si orice alt continut sau software asociat, indiferent daca este in format descarcabil sau pe alte platforma media, este accesibil sau este altfel utilizat de catre utilizator prin intermediul site-ului si care permite acestuia sa participe la serviciile oferite de catre cazzino.ro. Serviciile cuprind continutul aflat in proprietate cazzino.ro.

 

Acceptarea termenilor si conditiilor
1. Accesand cazzino.ro, utilizatorul accepta neconditionat acesti Termeni si Conditii.

2. Acordul se aplica folosirii Serviciilor si intra in aplicare de la prima vizita pe siteul cazzino.ro. Vizitand siteul cazzino.ro, Utilizatorul garanteaza ca are varsta legala pentru a participa la jocuri de noroc in tara din care acceseaza Serviciile (18 ani in Romania).

3. cazzino.ro poate solicita in orice moment utilizatorului prezentarea unor documente oficiale care sa ateste varsta legala. In masura in care utilizatorul nu poate demonstra ca indeplineste conditiile minime de varsta, contul acestuia, daca exista, va fi blocat pana cand utilizatorul va oferi documentele necesare catre cazzino.ro.

4. Prin folosirea serviciilor, utilizatorul este de acord cu Termenii si Conditiile. Orice modificare a Termenilor si Conditiilor va fi modificata in scris si acceptata de catre utilizator.

5. Numai cazzino.ro poate modifica unilateral, in orice moment, termenii si conditiile sau a politicilor proprii aplicabile pentru utilizarea websiteului, daca va considera aceasta modificare necesara. Noii termeni vor fi adusi la cunostinta utilizatorilor in pagina dedicata termenilor si conditiilor, fiind mentionata data ultimei modificari. Utilizatorul trebuie sa acceseze pagina de termeni si conditii oricand doreste sa afle ultimele modificari.

6.Utilizatorul nu poate solicita exceptarea sa de la noii termeni si conditii si nu poate fi supus in continuare vechilor termeni, noile dispozitii fiind obligatorii cu caracter general pentru toti utilizatorii, de la data la care a fost facuta comunicarea lor.

7. Utilizatorul care acceseaza portalul cazzino.ro dupa momentul comunicarii noilor termeni se va supune acestora in totalitate si nu poate invoca necunoasterea lor.

8.Orice drept neacordat in acesti Termeni si Conditii este rezervat.

9. In cazul in care nu sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, veti inceta imediat sa utilizati Serviciile.

Drepturi de proprietate intelectuala
1. Toate drepturile, marcile inregistrate, brevetele si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra oricarui material sau continut de pe site-ul cazzino.ro sau de pe alte canale de comunicare („Continut”), ne apartin sau ne-au fost acordate pentru beneficiul nostru de catre proprietarii de drept, ca parte a Serviciului. Toate drepturile sunt rezervate.
2. In particular, in ceea ce priveste continutul (in totalitate sau in parte) Utilizatorului ii este interzis sa se angajeze in activitatile interzise enumerate mai jos (numite in mod colectiv, „Actiuni Interzise”):

  • Vanzarea, transferul, inchirierea sau subcontractarea continutului;
  • Schimbarea, editarea, modificarea, adaptarea sau restructurarea de orice fel;
  • Copierea, distribuirea sau incercarea de a accesa codul sursa al continutului pentru orice scop;
  • Utilizarea site-urilor noastre in orice scop ilegal sau interzis sau incalcarea acestor Termeni si Conditii, sub orice forma.

3. In cazul in care Utilizatorul comite o Actiune Interzisa, va fi considerat in intregime responsabil pentru toate pagubele, costurile si cheltuielile care decurg din comiterea unei astfel de actiuni.
4. Utilizatorul poate copia continutul intr-o forma nemodificata pentru uz personal, pe propriul computer, dispozitiv mobil sau alt fel de dispozitiv de acces, daca si in masura in care, o astfel de copie este necesara pentru utilizarea corespunzatoare a Serviciilor cazzino.ro.
5. Utilizatorul va informa cazzino.ro imediat, daca are cunostinta de orice utilizare neautorizata sau copiere a oricarui Continut sau a oricarei parti a site-urilor, orice acces neautorizat in orice site sau alte activitati neautorizate, inclusiv, dar fara a se limita la, orice act interzis legat de Serviciile noastre, comis de catre orice persoana fizica sau entitate. Utilizatorul este de acord sa ne furnizeze toata asistenta necesara pentru orice investigatie efectuata de catre cazzino.ro
6. Utilizatorul ofera companiei cazzino.ro permisiunea perpetua, irevocabila, libera, la nivel mondial de a reproduce, transfera, modifica, adapta si/sau edita orice material furnizat de catre utilizator noua, prin e-mail, pe site-urile web sau in alt mod, in orice fel cazzino.ro considera oportun fara a informa Utilizator.
Obligatiile utilizatorului
1. De a respecta prezentii termeni si conditii sub sanctiunea avertismentului, a interzicerii accesului pe website.
2. De a nu face declaratii cu caracter abuziv, hartuitor sau violent, cu continut care invoca violenta sau care poate fi considerat provocator, sexist, obscen, pornografic, rasist, ofensator sau reprobabil moral.
3. De a nu porni zvonuri sau de a raspandi informatii false sau fabricate despre cazzino.ro, despre activitatea website-ului, despre administratorii si modul de lucru, respectarea legilor, opiniile sau pozitia pe care cazzino.ro sau reprezentantii acestuia o iau in probleme curente, inclusiv cele mediatizare.
4. De a nu se prezenta drept reprezentant al cazzino.ro sau al unei companii afiliate sau partenere cazzino.ro in relatiile cu tertii.
5. De a nu utiliza imagini, fotografii, grafica, materiale video, audio, sunete, texte, nume de marca, titluri, nume, software sau orice continut protejat legal fara acordul detinatorilor drepturilor de autor sau drepturilor conexe, fara drept legal sau conventional.
6. De a nu folosi imaginea, continutul, sigla, numele, adresa https://cazzino.ro/ sau orice alt obiect al dreptului de proprietate intelectuala detinut de cazzino.ro in scop personal, comercial sau necomercial, fara acordul scris si expres din partea administratorilor cazzino.ro.
7. De a nu abuza de erorile de programare care ar putea permite drepturi suplimentare, acces la informatii privilegiate sau orice alte informatii despre cazzino.ro.
8. De a nu intreprinde actiuni care duc la supraincarcarea serverelor si/sau pot afecta in mod negativ normala utilizare a websiteului de catre utilizatori.
9. De a nu folosi codul websiteului fara acordul expres si scris al cazzino.ro, de a nu pirata acest cod sau de a instiga pe altii la folosirea, spargerea sau piratarea codului.
10. De a nu folosi cazzino.ro pentru a raspandi software piratat, fara licenta, si de a nu incita la folosirea de software piratat/fara licenta.
11. De a nu utiliza programe software cu macrocomenzi sau alte programe software pentru trisat.
12. De a nu folosi programe care permit “minarea de date” sau care intercepteaza sau culeg in orice mod informatii legate de cazzino.ro, de utilizatori, sau informatii prezentate pe cazzino.ro, de orice natura.
13. De a nu intreprinde actiuni de natura a intrerupe transmisiile catre si de la serverele cazzino.ro.
14. De a nu se infiltra, in orice mod si in orice scop, in serverele cazzino.ro.
15. De a utiliza cazzino.ro numai prin browserele web obisnuite. Este interzisa orice alta utilizare, prin alte programe, scripturi sau alte instrumente ajutatoare.
16. De a citi e-mailurile primite din partea cazzino.ro, continutul acestora avand adesea importanta deosebita pentru activitatea pe website. Prin intermediul adresei de e-mail pe care utilizatorul o indica in formularul de contact de pe cazzino.ro va lua legatura cu acesta cu privire la orice aspecte din activitatea website-ului.
Obligatiile cazzino.ro
1. De a pune la dispozitia utilizatorilor accesul la website-ul cazzino.ro si la informatiile prezente in acesta, cu exceptia situatiilor in care datorita unor cazuri de forta majora sau a unor alte evenimente neprevazute care nu pot fi calificate drept forta majora dar care datorita specificului lor afecteaza utilizare portalului cazzino.ro iar functionarea acestuia este perturbata.
2. De a sanctiona incalcarile prezentilor termeni si de a promova un mediu social civilizat, placut si profesionist.
Defecte ale websiteului
1. cazzino.ro asigura utilizarea websiteului de catre utilizatori in versiunea existenta la momentul utilizarii. Utilizatorul are dreptul de a formula reclamantii si de a atentiona cazzino.ro cu privire la existena unor defecte de functionare. In schimb, utilizatorul nu are dreptul sa solicite ca o anumita functionalitate sa fie implementata, mentinuta sau modificata.
2. Utilizatorul este sfatuit sa probeze in mod adecvat orice defecte care survin in timpul utilizarii oricaror servicii ale cazzino.ro si sa le reclame, oferind cazzino.ro toate informatiile de care dispune si toate probele pe care le detine, pentru a facilita remedierea defectului.
3. Pentru orice reclamatii utilizatorii se vor adresa in scris, prin e-mail, la adresa [email protected] , orice alte reclamatii nefiind luate in seama.
4. cazzino.ro nu isi asuma nicio garantie pentru buna functionare a website-ului.
Raspunderea cazzino.ro
1. In activitatea de prestare a serviciilor, cazzino.ro nu isi asuma raspunderea pentru postarea pe website a unor informatii imprecise, toate postarile fiind in scop informativ. Orice greseala poate fi reclamata catre administratia website-ului, insa cazzino.ro nu va raspunde pentru folosirea ulterioara acestor informatii de catre utilizatori.
2. cazzino.ro nu ofera nicio garantie ca:

  • serviciul va fi furnizate in mod neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
  • orice eroare de program va fi corectata
  • serviciul va fi compatibil cu platforma sau aplicatiile software pe care utilizatorul le foloseste
  • serviciul sau serverul pe care il pune la dispozitia utilizatorului este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil pentru prejudiciile cauzate de acestea

3. cazzino.ro nu organizeaza si nu gazduieste jocuri de noroc online.
4. cazzino.ro nu percepe o taxa pentru accesarea continutului informational si nu garanteaza ca respectarea instructiunilor oferite de website sau de catre ceilalti utilizatori va aduce utilizatorului un succes in activitatile pe care le intreprinde. Respectarea metodelor si recomandarilor prezentate este statistic utila celor care doresc sa se informeze, insa cazzino.ro nu garanteaza obtinerea unui profit sau imbunatatirea activitatilor desfasurare.
5. Utilizatorul este responsabil pentru eventualele distrugeri cauzate computerului personal de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date care pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel de pe website este folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.
6. cazzino.ro nu raspunde pentru prejudiciile cauzate ca urmare a nefunctionarii sau functionarii incorecte a website-ului, sau pentru imposibilitatea onorarii anumitor Servicii.
7. cazzino.ro nu se obliga sa ofere continut personalizat sau servicii individuale utilizatorilor sai.
8. cazzino.ro face referire in continutul websiteului la o serie de operatori de jocuri de noroc. Pentru serviciile oferite de acesti operatori precum si pentru orice prejudicii nascute din raporturile dintre acestia, cazzino.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi obligat la despagubiri.
9. Utilizatorul este responsabil pentru toate pagubele pricinuite prin utilizarea serviciilor cazzino.ro, precum si pentru toate prejudiciile pentru care cazzino.ro devine raspunzator ca urma a unei actiuni a utilizatorului.
10. Atunci cand cazzino.ro face referire in continutul portalului la alte websiteuri, cazzino.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul acestora. cazzino.ro nu are control asupra continutului prezentat de aceste websiteuri si nu poate influenta activitatea acestora, de aceea orice forma de raspundere pentru continutul lor este exclusa. cazzino.ro nu relationeaza cu alte websiteuri care prezinta continut imoral, obscen, periculos, contrar moralei publice sau care nu poate fi acceptat social. Daca utilizatorul gaseste in continutul websiteurilor recomandate de cazzino.ro astfel de afirmatii sau informatii, acesta va informa cazzino.ro in cel mai scurt timp.
Protectia datelor si publicitatea
1. cazzino.ro va folosi toate datele personale ale utilizatorului in regim de confidentialitate si in conformitate cu reglementarile in vigoare la nivel national.
2. cazzino.ro stocheaza si prelucreaza adresa de e-mail daca aceasta este furnizata prin intermediul formularului de contact, iar aceasta nu va fi folosita in scop comercial.
3. Utilizatorul are posibilitatea de a refuza primirea de informatii pe acea adresa de e-mail, posibilitate care ii va fi pusa la dispozitie in fiecare e-mail expediat de cazzino.ro, conform legislatiei in vigoare.
4. cazzino.ro este majoritar finantat prin publicitate. De aceea, cazzino.ro poate permite filialelor sau companiilor asociate sa ii contacteze pe utilizatori in scopuri publicitare. Daca utilizatorul nu obiecteaza, datele sale pot fi folosite pentru trimiterea catre utilizator de reclame care ii reflecta interesele (in baza informatiilor pe care le-a trimis catre cazzino.ro). Utilizatorul poate sa isi retraga in orice moment consimtamantul prin email. Utilizatorul va avea posibilitatea, in fiecare mesaj publicitar trimis de catre cazzino.ro, sa refuze trasmiterea unor astfel de mesaje in viitor.
5. In anumite circumstante, cazzino.ro poate fi supus obligatiei de a face cunoscute datele personale ale utilizatorului unei terte persoane. cazzino.ro asigura utilizatorii ca in aceasta situatie va face tot posibilul pentru ca datele sa ramana private, situatiile de exceptie fiind: protejarea sigurantei personale a unui membru al echipei cazzino.ro, obligatia legala de a oferi datele pe care le detine organelor judiciare in desfasurarea anchetelor pe care acestea le desfasoara.
Dispozitii finale
1. cazzino.ro si utilizatorii acestuia inteleg sa aleaga competenta instantei in raza teritoriala a careia se afla cazzino.ro. Websiteul cazzino.ro se supune legilor din Romania, si desi poate fi accesat de oriunde din lume, cazzino.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru conflictul continutului cu legile straine.
2. Tot continutul prezentat pe cazzino.ro este protejat de drepturi de autor iar utilizarea fara drept a oricarui articol, postare, mentiune, reclama, imagine sau orice alt element care fac obiectul acestor drepturi reprezinta o incalcare a drepturilor de autor, sanctionata conform Legii 8/1996.
3. Ne rezervam dreptul de a edita, modifica, suspenda, anula sau elimina siteul cazzino.ro, inclusiv continutul acestora, in orice moment, fara a va notifica, si pentru orice motiv, acest lucru putand include, printre altele, anularea accesului dumneavoastra la aceste servicii ca urmare a incalcarii oricareia din prezentele clauze.
4. Prezentele clauze sunt guvernate de si interpretate in conformitate cu dispozitiile legii romane si prin prezenta sunteti de acord sa va supuneti competentei exclusive a instantelor de pe teritoriul Romaniei.
5. Daca aveti orice intrebari cu caracter general despre actualii termeni, va rugam sa ne contactati la adresa de email: [email protected]
6. cazzino.ro nu sustine si nu recomanda participarea iresponsabila la jocurile de noroc. In scopul protectiei utilizatorului, minorilor nu le este permis accesul pe website. Daca jocurile de noroc au ajuns o problema pentru viata ta si iti afecteaza in mod negativ viata privata, poti vizita http://jocresponsabil.ro/ pentru a face primul pas inspre remedierea acestor dificultati.

Promotie exclusiva
pentru tine

4200+
rotiri gratuite

Promotie exclusiva
pentru tine

5100+
rotiri gratuite