Promotii

Maxbet – 700 premii la Turneul Groazei

Ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 200.000 RON cash sau o parte din cele 10.000 rotiri gratuite. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa dai click pe butonul Participa din pagina promotiei, sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea.

Joaca pentru premii cash la Drops & Wins pe Vlad Cazino

Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Wolf Gold, Tomb of the Scarab Queen, John Hunter and the Book of Tut, The Dog House, Madame Destiny Megaways, Mustang Gold, Great Rhino Megaways, The Dog House Megaways, Fruit Party si Gems Bonanza).

Turneu la sloturile Playson de 100.000 RON cash pe Superbet

Trebuie sa strangi puncte si sa urci in clasament. Premiile vor fi acordate doar jucatorilor care la momentul castigarii au bifat in sectiunea de profil acordul privind informarea asupra bonusurilor, premiile sau altor oferte promotionale ale companiei Superbet. Premiul este acordat in functie de pozitia jucatorului in clasamentul final.

Castiga premii cash la promotia Drops & Wins de pe Unibet

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Wolf Gold, Tomb of the Scarab Queen, John Hunter and The Book of Tut, The Dog House, Madam Destiny Megaways, Mustang Gold, Great Rhino Megaways, The Dog House Megaways, Fruit Party si Gems Bonanza).

Vezi toate