538 premii cash la turneul Lucky Spin de pe Unibet

Trebuie sa optezi pentru turneu din pagina dedicata a acestuia. Joci la oricare dintre sloturile selectate. Acestea sunt Valley of the Gods, Vikings Go Wild sau Multifly. Primii 538 de jucatori cu cele mai mari castiguri egalizate impart pot-ul de 300.000 RON in bani reali.

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Participa si tu la cel mai nou turneu de sloturi Unibet cu premii in valoare totala de 300.000 RON. Vor fi in total 538 de premii in bani reali si tot ce trebuie sa faci este sa joci la sloturile eligibile.

Promotia se desfasoara pana pe 11 martie (ora 23:59).

538 premii cash la turneul Lucky Spin de pe Unibet

In primul rand trebuie sa ai cont la Unibet. Click aici pentru inregistrare si primesti pana la 800 rotiri gratuite in functie de valoarea primei depuneri.

Dupa aceea trebuie sa optezi pentru turneu din pagina dedicata a acestuia. Joci la oricare dintre sloturile selectate. Acestea sunt Valley of the Gods, Vikings Go Wild sau Multifly. Primii 538 de jucatori cu cele mai mari castiguri egalizate impart pot-ul de 300.000 RON in bani reali.

Pentru a fi eligibil in turneu trebuie sa joci minimum o runda, iar vestea buna este ca nu exista o miza minima necesara.

Premiile sunt creditate automat in contul jucatorilor la sfarsitul promotiei.

Esti pregatit sa obtii un loc in clasament? Inscrie-te acum si joaca la sloturile eligibile!

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus