66 de premii aleatorii puse la bataie pe Vlad Cazino

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia si joaca Sweet Bonanza, Fruit Party, Juicy Fruits, John Hunter and the Book of Tut, Cash Elevator, Wolf Gold, Floating Dragon, Fishin' Reels, Wild Walker, Chilli Heat, pe mize de minimum 1 RON.

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Participa la cea mai noua promotie de la Vlad Cazino si ai sansa sa castigi premii fabuloase in rotiri gratuite sau gadgeturi expice. Vor fi 66 de premii aleatorii zilnice ce se pot declansa la orice rotire.

Promotia se va desfășura pana pe 9 ianuarie 2022.

66 de premii aleatorii puse la bataie pe Vlad Cazino

Trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inscrie-te prin acest link si primesti un bonus de 100% pana la 1.500 RON si 200 rotiri gratuite la Rise of Ra.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia si joaca Sweet Bonanza, Fruit Party, Juicy Fruits, John Hunter and the Book of Tut, Cash Elevator, Wolf Gold, Floating Dragon, Fishin’ Reels, Wild Walker, Chilli Heat, pe mize de minimum 1 RON.

Poti castiga in orice moment unul dintre cele 66 de premii aleatorii. Rotirile gratuite sunt de tip cash si vor fi creditate la jocul in cadrul caruia au fost declansate si la miza folosita pentru a le declansa. Premiile fizice pot fi iPhone 13, Xbox Series X, PS5 si multe altele.

Inscrie-te in promotie, joaca la sloturile selectate si obtine si tu un premiu aleatoriu.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus