Betano ofera jucatorilor rotiri gratuite la Gladiator Jackpot

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus

Betano lanseaza promotie dupa promotie in aceasta luna si iti ofera ocazia ca in fiecare vineri sa primesti rotiri gratuite la slotul Gladiator Jackpot.

Campania are loc in fiecare vineri a lunii martie. Premiul ce consta in rotiri gratuite se poate juca la unul dintre cele mai indragite sloturi – Gladiator Jackpot.

Castiga rotiri gratuite la Gladiator Jackpot

Pentru a participa la promotie, trebuie sa iti deschizi cont pe platforma. Inregistreaza-te prin acest link si primesti 100% bonus pana la 500 RON.

Trebuie doar sa mizezi cel putin 300 de lei intr-o zi de vineri a lunii martie la orice slot video PlayTech din sectiunea Cazinou a site-ului Betano si vei primi 20 de Rotiri Gratuite la slotul video, iar castigurile vor merge direct in soldul cash, fara conditii de rulaj. Daca mizezi cel putin 750 de lei vei primi 50 de Rotiri Gratuite la slotul video iar castigurile vor merge direct in soldul cash, fara conditii de rulaj.

Oferta poate fi folosita de catre jucatori o data pe zi. Astfel, acestia au ocazia sa castige rotiri gratuite ce pot fi folosite la super slotul Gladiator Jackpot.

Rotirile gratuite castigate sunt valabile 24h din momentul primirii si au o valoare de 1,25 RON fiecare.

Mizeaza acum pe sloturile preferate de pe Betano si bucura-te de rotiri gratuite.

Bafta!

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus