Castiga pana la 10.000x miza la Drops & Wins Vlad Cazino

Jocuri eligibile: Wolf Gold™, Mustang Gold™, Sweet Bonanza™, John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen™, Great Rhino Megaways™, John Hunter and the Book of Tut™, The Dog House™, The Dog House Megaways™ si altele.

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Vlad Cazino lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce pana la 1000x miza jucata. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 10.000x miza.

Promotia are loc pana pe 24 August 2022.

Castiga pana la 10.000x miza la Drops & Wins Vlad Cazino

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inregistreaza-te prin acest link si ai parte de un bonus substantial la prima depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate.

Nu exista miza minima pentru a fi eligibil. Poti castiga oricare dintre cele 1500 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 500 de premii zilnice. Astfel, in cadrul turneelor saptamanale poti castiga pana la 10.000x miza ta, iar premiile zilnice aleatorii iti pot aduce pana la 1000x miza ta, dar si rotiri gratuite.

Bafta!

 

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus