Castiga un premiu cash pe Superbet la cel mai nou turneu Playson

Premiul se acordă în funcție de poziția pe care jucătorul se regăsește în clasament la finalul promoției. Pozitia din clasament este dată de numărul de runde finalizate din bani reali în jocurile din categoria Turneu Playson.

Superbet Cazino Logo
300

Rotiri

1200 RON

Bonus

Chiar acum are loc un super turneu la sloturi  la Superbet, unde poti castiga o parte din cei 100.000 RON. Este momentul perfect sa participi in turneu daca iti doresti sa ai super castiguri in timp de te bucuri de jocul la sloturi.

Turneul are loc intre 18.04.2022, 00:01 – 25.04.2022, 23:59.

Castiga un premiu cash pe Superbet la cel mai nou turneu Playson

Trebuie sa ai cont la Superbet. Inscrie-te prin acest link si primesti un bonus pana la 1.200 RON si pana la 300 rotiri gratuite.

Joci la oricare dintre sloturile eligibile de pe platforma pe care le regasesti in sectiunea Turneu Playson.

Trebuie sa strangi puncte si sa urci in clasament. Premiile vor fi acordate doar jucatorilor care la momentul castigarii au bifat in sectiunea de profil acordul privind informarea asupra bonusurilor, premiile sau altor oferte promotionale ale companiei Superbet. Premiul este acordat in functie de pozitia jucatorului in clasamentul final. Pozitia in clasament este data de numarul de runde finalizate din bani reali in jocurile din categoria Turneu Playson.

Vor fi 1000 de premii cuprinse intre 1000 RON si 50 RON. Premiile sunt cash si nu au cerinte de rulaj.

Bafta!

Superbet Cazino Logo
300

Rotiri

1200 RON

Bonus