Joaca pentru premii cash la Drops & Wins pe Vlad Cazino

Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Wolf Gold, Tomb of the Scarab Queen, John Hunter and the Book of Tut, The Dog House, Madame Destiny Megaways, Mustang Gold, Great Rhino Megaways, The Dog House Megaways, Fruit Party si Gems Bonanza).

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Vlad Cazino lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce de pana la 5.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura  pana pe 17 noiembrie 2021.

Joaca pentru premii cash la Drops & Wins pe Vlad Cazino

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inregistreaza-te prin acest link si primesti 100% bonus cazino pana la 1500 RON si 200 rotiri gratuite. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din fereastra pop-up care apare in cadrul jocurilor eligibile.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Wolf Gold, Tomb of the Scarab Queen, John Hunter and the Book of Tut, The Dog House, Madame Destiny Megaways, Mustang Gold, Great Rhino Megaways, The Dog House Megaways, Fruit Party si Gems Bonanza).

Miza minima necesara pentru a participa este de 2.5 RON. Poti castiga oricare dintre cele 2400 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 800 de premii zilnice.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus