Mii de premii cash puse la bataie la Drops & Wins pe Unibet

Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Curse of the Werewolf Megaways, Sweet Bonanza, The Hand of Midas, Power of Thor Megaways, Wild West Gold, Release the Kraken, Juicy Fruits, Floating Dragon, Gates of Olympus si Wild Wild Riches).

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Unibet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce de pana la 5.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura pana pe 20 octombrie 2021.

Mii de premii cash puse la bataie la Drops & Wins pe Unibet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Unibet. Inregistreaza-te prin acest link si primesti 100 rotiri gratuite cazino online si bonus 100% pana la 1000 RON la prima depunere.. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Curse of the Werewolf Megaways, Sweet Bonanza; The Hand of Midas, Power of Thor Megaways; Wild West Gold, Release the Kraken, Juicy Fruits, Floating Dragon, Gates of Olympus si Wild Wild Riches).

Miza minima pentru a fi eligibil este de 2.5 RON. Poti castiga oricare dintre cele 1200 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 500 de premii zilnice.

Bafta!

 

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus