Mr Bit – Turneul Birthday Gifts imparte 50.000 RON

Mr Bit –iti ofera un in fiecare zi cate un motiv de sarbatoare – Turneul Birthday Gifts! Si in spatiul virtual o sa sarbatorim prin organizarea in cadrul caruia va fi disponibil un fond de premiere de 50.000 RON. 🥳

Mr Bit Casino Logo
500

Rotiri

2500 RON

Bonus

In luna septembrie ai parte de o mega promotie la Mr Bit. Poți câștiga o partre dintr-un fond de premiere de 50.000 RON, doar prin participarea în cadrul Turneului Birthday Gifts. 🥳

Campania se desfasoara pana pe 26 septembrie 2023.

Mr Bit – Turneul Birthday Gifts imparte 50.000 RON

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Mr Bit. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% pana la 2500 RON si 500 rotiri gratuite, la depunere.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea.

Acestea sunt: All Ways Fruits, All Ways Hot Fruits, Arising Phoenix, Bells On Fire, Bells On Fire Rombo, Big Panda, Billyonaire, Book Of Aztec, Book of Aztec Select, Book of Fortune, Book Of Fruits, Book of Fruits 10, Book of Pharao, Book of Queen, Buffalo Thunderstacks, Casanovas Ladies, Cool Diamonds II, Diamond Cats, Diamond Monkey, Dragon’s Pearl, Enchanted Cleopatra, Eye Of Ra, Fiery Fruits, Fortune Girl, Golden Quest, Grand Casanova, Grand Fruits, Hot Choice, Hot Diamonds, Hot Fruits 100, Hot Fruits 40, Hot Fruits Deluxe, Hot Scatter, Hot Scatter Deluxe, Hot Seven si multe altele.

Vei primi 1 punct de turneu pentru 1 rundă câștigătoare care aduce mai mult decât pariul inițial. Miza minima eligibila este de 2 RON. Premiile au cerinta de rulaj 1x.

Și acum, momentul pe care l-ai așteptat cu nerăbdare – primele 70 de locuri din clasament vor împărți un fond de premiere de 50.000 RON! Cu premii între 10.000 RON și 100 RON, este timpul să îți asumi riscul și să arăți de ce ești cel mai bun jucător.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Mr Bit.

Bafta!