Casa Bantuita NetBet – Premii fizice & cash, bonusuri, rotiri gratuite

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Zilnic la NetBet ai parte de super premii sub forma de rotiri gratuite, bonusuri la depunere, premii fizice sau premii cash.

Campania se desfasoara pana pe 1 noiembrie, deci ai destul timp sa profiti si tu de ea.

Cum castigi si tu zilnic la NetBet?

Daca nu ai inca cont, inscrie-te prin acest link si primesti bonus cazino 100% pana la 2000 RON si pana la 300 rotiri gratuite.

BONUS EXCLUSIV: Iti mai oferim 100 rotiri gratuite pe langa oferta standard, dintre care 50 rotiri gratuite fara depunere -> Inscrie-te!

Trebuie sa fi efectuat cel putin o depunere de la inregistrare, pentru a fi eligibil pentru promotie. Promotia este limitata la o singura participare pe zi. Diverse premii vor fi acordate zilnic in perioada promotionala. Premiile constau in premii fizice, premii cash, bonusuri cu valoare estimata si runde gratuite. Jucatorii au sanse egale de a castiga oricare dintre premii.

Daca ai castigat runde gratuite, pentru revendicarea lor trebuie sa accesezi slotul eligibil in mod real. Rundele sunt valabile timp de 7 zile. Castigurile obtinute din rundele gratuite au playthrough standard.

Premiile cash sunt scutite de conditii de mizare si pot fi retrase in orice moment.

Castigatorii premiilor fizice vor fi contactati prin email pentru a intra in posesia premiilor. Este bine sa stii ca poti opta si pentru contravaloarea acestora in bani pentru 80% din valoarea lor.

Prinde si tu o surpriza de la NetBet!

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus