Pariuri gratuite & turneu de 25.000 RON cash la Unibet

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Participa la cel mai nou turneu la sloturi de la Unibet si ai sansa sa castigi premii fabuloase in bani reali si pariuri gratuite in Premier League. 200 de jucatori norocosi vor imparti pot-ul de 25.000 RON. Este nevoie de putin noroc si de cel mai mare castig egalizat in 1 runda pentru a obtine chiar primul loc in clasament, cu un premiu de 5.000 RON cash.

Turneul se desfasoara intre 16 iunie si 23 iunie.

Pariuri gratuite & turneu de 25.000 RON cash la Unibet

Daca nu ai inca cont la Unibet, click aici pentru inscriere si primesti un super bonus la prima depunere si rotiri gratuite in cazinoul online.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la sloturile eligibile, mai exact It’s Time, Starburst si Football Champions Cup. Primii 200 de jucatori cu cele mai mari castiguri egalizate in 1 runda vor imparti fondul de premiere de 25.000 RON cash. Toti jucatorii care ruleaza 100 RON pe jocurile selectate; obtin un pariu gratuit de 25 RON, pe care-l pot juca in Premier League

Pentru acest turneu sunt luate in considerare doar rotirile la care sa pariaza minimum 0,50 RON in bani reali. Premiile nu au cerinte de rulaj si sunt creditate in conturile castigatorilor la sfarsitul turneului.

Inscrie-te in turneu, joaca la sloturile selectate si obtine un loc in clasament.

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus