Pot de 500.000 RON la turneul sloturilor de la Unibet

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Participa la turneul sloturilor  de la Unibet si ai sansa sa castigi premii fabuloase in bani reali. Zeci de jucatori norocosi vor imparti pot-ul de 500.000 RON. Este nevoie de putin noroc si de cel mai mare multiplicator care a contribuit la un castig pentru a obtine chiar primul loc in clasament.

Campania are loc pana pe 12 octombrie (ora 23:59 CET).

Pot de 500.000 RON la turneul sloturilor de la Unibet

Daca nu ai inca cont la Unibet, click aici pentru inscriere si primesti un super bonus la prima depunere si rotiri gratuite in cazinoul online.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la oricare dintre sloturile selectate printre care se numara Tiger’s Glory, Wild Chase: Tokyo Go, Sticky Bandits: Wild Return, Sticky Bandits; Sakura Fortune, Nero’s Fortune, Goldilocks, Big Bad Wolf, Golden Glyps si Eastern Emeralds. Primii jucatori cu cel mai mare multiplicator care a contribuit la un castig vor imparti fondul de premiere de 500.000 RON cash.

Pentru acest turneu nu exista o miza minima necesara. Premiile nu au cerinte de rulaj si sunt creditate in conturile castigatorilor la sfarsitul turneului.

Inscrie-te in turneu, joaca la sloturile selectate si obtine un loc in clasament.

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus