Premii de 400.000 RON cash la Vlad Cazino

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Vlad Cazino lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii zilnice sau saptamanale ce iti pot aduce de pana la 50.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura  pana pe 13 ianuarie 2021, de joi pana miercuri.

Premii de 400.000 RON cash la Vlad Cazino

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inregistreaza-te prin acest link si primesti ai parte de un bonus substantial la prima depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Leprechaun Carol, Santa, Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, Tomb of the Scarab Queen, Great Rhino Megaways, John Hunter and the Book of Tut, The Dog House, Joker’s Jewels, Chilli Heat, Fruit Party, Wild West Gold, Fire Strike, Pirate Gold, Super Joker, Master Joker, Caishen’s Gold).

Pentru a participa la promotie trebuie ca rotirile sa fie in valoare de minimum 2,5 RON. Poti castiga oricare dintre cele 350 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 109 de premii zilnice.

In cadrul turneelor saptamanale va fi un fond de premiere de 175.000 RON, distribuit in 350 de premii cash. Punctajul din clasamentul turneului se bazeaza pe cel mai mare castig egalizat ajustat la valoarea mizei. O rotire poate declansa unul dintre premiile zilnice.

Bafta!

 

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus