Premii zilnice si saptamanale de 400.000 RON cash – Unibet

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Unibet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce de pana la 5.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura saptamanal de pe 17 decembrie 2020 pana pe 13 ianuarie 2021, de joi pana miercuri.

Premii zilnice si saptamanale de 400.000 RON cash – Unibet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Unibet. Inregistreaza-te prin acest link si primesti pana la 350 rotiri gratuite fara conditii de rulaj in functie de valoarea primei depuneri.. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Leprechaun Carol, Santa, Wolf Gold, Mustang Gold, Sweet Bonanza, Tomb of the Scarab Queen, Great Rhino Megaways, Book of Tut, The Dog House, Joker’s Jewels, Chilli Heat, Fruit Party, Wild West Gold, Fire Strike, Pirate Gold, Super Joker, Master Joker si Caishen’s Gold).

Nu exista miza minima pentru a fi eligibil. Poti castiga oricare dintre cele 350 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 50 de premii zilnice.

Bafta!

 

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus