Provocarea Netpunctelor – Mizeaza si castiga cu NetBet!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Odata cu deschiderea unui cont la NetBet, poti deveni membru in Clubul Jucatorilor, te poti bucura de super avantaje, iar in aceasta perioada poti participa la Provocarea Netpunctelor.

Astfel, poti castiga la anumite jocuri de cazino NetPuncte pe care le pot folosi in Magazinul Clubului.

NetBet are o noua promotie in cadrul careia ofera posibilitatea jucatorilor sa castige mii de puncte de loialitate in fiecare zi, pana pe 25 noiembrie (ora 23:59).

Provocarea NetPunctelor – Cum participi?

In primul rand trebuie sa ai cont la NetBet. Click aici si primesti pana la 300 rotiri gratuite si pana la 2.000 RON bonus.

Trebuie sa te inscrii la promotie din pagina dedicata a acesteia. Mizezi 40 RON pe orice slot si poti revendica 1.000 NetPuncte din sectiunea „Bonusuri cu inscriere efectuata”. Poti repeta cei trei pasi zilnic si primesti de fiecare data puncte de la NetBet. Daca acumulezi cat mai multe NetPuncte iti va creste si statutul de jucator, poti cumpara tichete la extragerile lunare si ai parte de reduceri in Magazinul Clubului Jucatorilor.

Pentru a te putea inscrie la promotie trebuie sa fi efectuat cel putin o depunere pe NetBet de la inregistrare. Doar mizele in bani reali sunt luate in considerare pentru aceasta promotie; iar oferta este limitata la 1.000 NetPuncte pe jucator zilnic. Cu ajutorul punctelor de la NetBet te bucuri de zeci de oferte in magazinul dedicat. Spre exemplu, poti achizitiona bani bonus, bani cash, poti schimba punctele in tichete la extragere si multe altele.

Mai exact, daca acumulezi 18665400 NetPuncte, le poti schimba cu 4000 RON cash. Cu cat iti creste statutul in Clubul Jucatorilor, cu atat vei putea acumula puncte de la NetBet mai usor.

Este momentul sa incepi sa joci la NetBet si sa profiti la maximum de toate ofertele pe care acestia le au disponibile.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus