Turneu Skywind NetBet – Fond de premii de 30.000 RON cash

Video sloturile eligibile pentru aceasta promotie sunt Skywind - Genie Mega Reels, Aztec Respin, Rain Balls, Wicked Flamingo, Captain Boom, Cheshire Wild, Mystery Bells, Super Lion, Bonus Digger și Gem Queen.

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

In luna august ai parte de o noua promotie incendiara la NetBet, mai exact un turneu Skywind cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 30.000 RON.

Campania se desfasoara  în perioada 11 august 2021, ora 16:00 – 18 august 2021, ora 23:59.

Turneu Skywind NetBet – Fond de premii de 30.000 RON cash

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la NetBet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% pana la 3000 RON si pana la 300 rotiri gratuite. Bonusul este esalonat intre primele 5 depuneri.

BONUS EXCLUSIV: Iti mai oferim 80 rotiri gratuite fara depunere pe langa oferta standard -> Inscrie-te!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa acumulezi cat mai multe puncte. Primești puncte în funcție de suma celor mai mari câștiguri în raport cu pariul.. Acumuleaza cat mai multe puncte si mentine-ti pozitia printre primii 200 de jucatori pana la incheierea promotiei.

Video sloturile eligibile pentru aceasta promotie sunt Skywind – Genie Mega Reels, Aztec Respin, Rain Balls, Wicked Flamingo, Captain Boom, Cheshire Wild, Mystery Bells, Super Lion, Bonus Digger și Gem Queen.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie NetBet.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus