1250 RON la turneul de miercuri de la Unibet

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Unibet va desfasura in fiecare saptamana turneul de miercuri cu un fond de premiere de 1250 RON. Acest turneu este bazat pe cel mai mare castig egalizat in 10 runde consecutive la sloturile selectate.

Pentru a calcula cel mai mare castig, Unibet va folosi formula castig/miza x 100, astfel totii jucatorii vor avea aceeasi sansa de castig.

Cum te poti inscrie si tu la turneul de miercuri la Unibet?

Totul este super simplu. In primul rand incepe prin a te inregistra prin acest link la Unibet. Dupa aceea, alege-ti bonusul de bun venit.

Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii la turneu din pagina dedicata a acestuia. Dupa aceea joaca 10 runde consecutive la unul dintre sloturile selectate. Acestea sunt Gemix, Twin Spin si Pyramid – Quest for Immortality.

Jucatorul de pe primul loc castiga 500 RON, cei de pe locurile II si III castiga fiecare cate 250 RON, iar cei de pe locurile IV si V castiga fiecare cate 125 RON. In total vor fi 5 premii, dar ai sansa sa participi la turneu in fiecare saptamana, deci probabil te vei afla si tu in clasament.

Turneul de miercuri se desfasoara pe parcursul a doua zile, miercurea incepand cu orele 00:01 CET, pana joi la orele 23:59 CET. Primii 5 jucatori cu cel mai mare castig egalizat in 10 runde consecutive de joc, pe durata perioadei promotionale, vor fi premiati in cash.

Toate premiile vor fi creditate in contul castigatorilor la finalizarea promotiei. Pentru acest turneu se iau in considerare doar pariurile de minimum 0,50 RON in bani reali. In caz de egalitate, premiul cash va fi impartit intre jucatori.

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus