Pot de 250.000 RON cash la turneul sloturilor Vlad Cazino

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Participa la turneul sloturilor de la Vlad Cazino si ai sansa sa castigi premii fabuloase in bani reali. 210 jucatori norocosi vor imparti pot-ul de 250.000 RON. Este nevoie de putin noroc si de cel mai mare rulaj pentru a obtine chiar primul loc in clasament, cu un premiu de 50.000 RON cash.

Campania are loc pana pe 28 octombrie (ora 23:59 CET).

Cum te inscrii la turneul sloturilor de la Vlad Cazino?

Daca nu ai inca cont la Vlad Cazino, click aici pentru inscriere si primesti un super bonus la prima depunere si rotiri gratuite in cazinoul online.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la oricare dintre sloturile selectate (Book of Dead, Mystery Joker, Fire Joker, Super Flip, Gemix, Troll Hunters, Blackjack Multihand, European Blackjack Multihand, Christmas Joker, Golden Ticket, European Roulette, Pimped, Leprechaun goes to Hell, Wild North, Lady of Fortune, Gold King, Merry Xmas, Contact, Jewel Box, Leprechaun goes Egypt, Enchanted Meadow, Pearl Lagoon.). Primii 210 jucatori cu cel mai mare rulaj vor imparti fondul de premiere de 250.000 RON cash.

Pentru acest turneu sunt luate in considerare doar rotirile la care sa pariaza minimum 0,5 RON in bani reali. Premiile nu au cerinte de rulare si sunt creditate in conturile castigatorilor la sfarsitul turneului.

Inscrie-te in turneu, joaca la sloturile selectate si obtine un loc in clasament.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus