Pariaza pe Liga I si primesti rotiri gratuite de la Unibet

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Daca vrei sa iti incerci norocul la cazino, trebuie sa participi la cea mai noua promotie de la Unibet, unde la pariurile pe Liga I primesti si rotiri gratuite.

Intre 31 ianuarie si 3 februarie, pariurile pe Liga I iti aduc rotiri gratuite la mega slotul Fire Joker, cunoscut pentru castigurile fenomenale pe care le aduce jucatorilor.

Afla mai multe despre cea mai noua promotie Unibet

Inainte de toate, pentru a putea fi eligibil in aceasta promotie, trebuie sa ai cont la Unibet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% pana la 1000 RON si 20 rotiri gratuite.

Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru promotie din pagina dedicata a acesteia.

Astfel, mai jos ai regulile promotiei:

• Ruleaza 125 RON pe orice meci din Liga 1 si primesti 1 Rotire Gratuita la slotul Fire Joker; pentru fiecare gol marcat in Liga 1 in aceasta etapa.

• Ruleaza 250 RON pe orice meci din Liga 1 si primesti 2 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker; pentru fiecare gol marcat in Liga 1 in aceasta etapa.

• Ruleaza 500 RON pe orice meci din Liga 1 si primesti 3 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker; pentru fiecare gol marcat in Liga 1 in aceasta etapa.

Rotirile gratuite la slotul Fire Joker vor fi creditate in maximum 72 ore de la incheierea promotiei. Pentru aceasta promotie sunt luate in considerare doar pariurile de minimum 50 RON. Castigurile obtinute din rotirile gratuite vor fi de tip cash si nu vor avea cerinte de rulaj.

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus