Unibet Turneu Lucky Spin – premii de 50.000 lei

Jocuri eligibile in promotie: Legend of the Ice dragon, Burning Hot, Sizzling Hot Deluxe, Juicy Fruits, Buffalo King Megaways, Moon Princess si multe altele.

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

Participa si tu azi la cel mai nou turneu de la Unibet cu premii in valoare totala de 50.000 lei cash. Vor fi in total 250 de premii si tot ce trebuie sa faci este sa joci la sloturile eligibile.

Promotia se desfasoara pana pe 18 august 2022.

Unibet si noul Turneu Lucky Spin – premii de 50.000 lei

In primul rand trebuie sa ai cont la Unibet. Click aici pentru inregistrare si primesti 333 rotiri gratuite si bonus 100% pana al 1000 RON la prima depunere.

Dupa aceea trebuie sa optezi pentru turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la sloturile selectate pe care le descoperi in pagina promotiei.

Tine cont ca pariul minim este de 1 leu, iar banii trebuie sa fie reali.

Daca te califici in primii 250 de participanti, vei primi automat un premiu. Vestea grozava? Marele premiu este in valoare de 12.500 lei!

Castigurile sunt in bani reali, nu au cerinte de rulare si sunt creditate dupa terminarea turneului.

Mai multe runde jucate constituie un avantaj! De ce? Daca doi jucatori au acelasi scor, premiile turneului nu vor fi impartite. In cazul unei egalitati, va fi considerat castigator jucatorul care a castigat cel mai mult in cadrul perioadei eligibile si care a jucat cele mai multe runde.

Cu cat joci mai mult, cu atat cresc sansele de castig.

Esti pregatit sa obtii un loc in clasament? Inscrie-te acum si joaca la sloturile eligibile!

Iti tinem pumnii stransi!

 

 

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus