Vlad Cazino: Turneu Lucky Spin de Vineri – 13

Sloturile selectate pentru acest turneu sunt: Shining Crown, Burning Hot, Dice & Roll, 20 Burning Hot, 10 Burning Heart, 20 Joker Reels, 40 Burning Hot 6 Reels, Flaming Hot, Vampire Night, Captain Xeno's Earth Adventure, Hotel Yeti Way, Charlie Chance, Iron Bank, Snake Arena, Starburst, Dazzle Me Megaways.

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Chiar acum are loc un turneu in cazinoul online Vlad Cazino, unde poti castiga premii in bani cash sau rotiri gratuite. Este momentul perfect sa te inscrii in turneu daca iti doresti sa ai super castiguri in timp de te bucuri de jocul la cazino.

Campania se desfasoara pana pe 18 mai 2022.

Vlad Cazino: Turneu Lucky Spin de Vineri – 13

Trebuie sa ai cont la Vlad Cazino pentru a participa la promotie. Inscrie-te prin acest link si primesti un bonus de 100% pana la 1500 RON si 400 rotiri gratuite la EGT.

Opteaza pentru turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la oricare dintre jocurile eligibile de pe platforma. Daca te numeri printre primii 100 de jucatori cu cel mai mare punctaj, vei lua o parte din premiile disponibile.

Doar pariurile de cel putin 0,50 RON sau mai mult, in bani reali sunt luate in considerare, iar pentru a fi eligibil in acest turneu trebuie sa joci minimum 1 runda.

Premiile sunt creditate automat in conturile jucatorilor, la sfarsitul turneului.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus