10 GoPro HERO 7 si 25.000 rotiri gratuite la Iepurasul lui Vlad

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Chiar acum are loc seria de turnee denumite Iepurasul lui Vlad, de la Vlad Cazino, unde poti castiga o parte din cele 25.000 rotiri gratuite sau una dintre cele 10 GoPro HERO 7 puse la bataie. Este momentul perfect sa te inscrii in turneu daca iti doresti sa ai super castiguri in timp de te bucuri de jocul la sloturi.

Va fi un turneu nou la fiecare doua zile, deci ai destul timp sa te inscrii si tu si sa profiti de premii.

Iepurasul lui Vlad – Cum te inscrii?

Trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inscrie-te prin acest link si primesti un bonus de 100% pana la 999 RON, 101 rotiri gratuite cazino online si 5 Tokenuri HexaPro.

Opteaza pentru turneu din pagina dedicata a acestuia. Joci la oricare dintre sloturile eligibile de pe platforma, iar daca te numeri printre primii 30 de jucatori cu cel mai mare castig egalizat dupa 1 runda; vei lua o parte din cele 25.000 rotiri gratuite puse la bataie sau premiul cel mare. Cateva dintre sloturile participante la promotie sunt Aztek Power, Demon, Aztec Idols; Plenty on Twenty, Black Mamba, Golden Ark si multe altele.

Jucatorul de pe primul loc castiga camera GoPro HERO 7, iar cei de pe urmatoarele locuri rotiri gratuite la Shining Crown.

Doar pariurile de cel putin 0,50 RON sau mai mult, in bani reali; sunt luate in considerare, iar pentru a fi eligibil in acest turneu trebuie sa joci minimum 1 runda.

Premiile sunt creditate automat in conturile jucatorilor, la sfarsitul turneului.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus