250 de premii de 50.000 RON la turneul Reactoonz – Unibet

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus

In acest moment are loc turneul Reactoonz in cazinoul Unibet si ai sansa sa castigi premii fabuloase in bani reali. 250 de jucatori norocosi vor imparti pot-ul de 50.000 RON. Este nevoie de putin noroc si de cel mai mare castig egalizat in 1 runda pentru a obtine chiar primul loc in clasament, cu un premiu de 12.500 RON cash.

Campania are loc pana pe 9 octombrie (ora 23:59 CET).

250 de premii de 50.000 RON la turneul Reactoonz – Unibet

Daca nu ai inca cont la Unibet, click aici pentru inscriere si primesti un super bonus la prima depunere si rotiri gratuite in cazinoul online.

Opteaza pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia. Joaca la oricare dintre sloturile selectate printre care se numara Wild North, Troll Hunters, Raging Rex, Super Flip, Mystery Joker, Street Magic, Moon Princess, Gemix, Rise of Olympus, Troll Hunters 2, Viking Runecraft, Wild Falss, Tome of Madness, Fire Joker, Reactoonz, Rainforest Magic, Legacy of Egypt si Legacy of Dead. Primii 250 de jucatori cu cel mai mare castig egalizat in 1 runda vor imparti fondul de premiere de 50.000 RON ca;sh.

Pentru acest turneu sunt luate in considerare doar rotirile la care sa pariaza minimum 0,5 RON in bani reali. Premiile nu au cerinte de rulaj si sunt creditate in conturile castigatorilor la sfarsitul turneului.

Inscrie-te in turneu, joaca la sloturile selectate si obtine un loc in clasament.

Bafta!

Unibet Cazino Logo
200

Rotiri

1000 RON

Bonus