350 de premii cash saptamanale pe Maxbet

Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate. Acestea sunt Floating Dragon Hold&Spin™,The Hand of Midas™,Buffalo King Megaways™, Fruit Party 2™,Rise of Giza PowerNudge™,Juicy Fruits™, Chilli Heat Megaways™, Bigger Bass Bonanza™, Curse of the Werewolf Megaways™,Starlight Princess™ si multe altele.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Maxbet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce pana la 1000x miza jucata. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste de 5.000x miza.

Promotia are loc pana pe 2 februarie 2022.

350 de premii cash saptamanale pe Maxbet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 88 RON fara depunere si bonus pana la 3333 RON si 333 rotiri gratuite. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate. Acestea sunt Floating Dragon Hold&Spin™,The Hand of Midas™,Buffalo King Megaways™, Fruit Party 2™,Rise of Giza PowerNudge™,Juicy Fruits™, Chilli Heat Megaways™, Bigger Bass Bonanza™, Curse of the Werewolf Megaways™,Starlight Princess™ si multe altele.

Nu exista miza minima pentru a fi eligibil. Poti castiga oricare dintre cele 350 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 80 de premii zilnice. Astfel, in cadrul turneelor saptamanale poti castiga pana la 5.000x miza ta, iar premiile zilnice aleatorii iti pot aduce pana la 1000x miza ta.

Bafta!

 

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus