500 premii zilnice aleatorii pe NetBet

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Juicy Fruits™, Bigger Bass Bonanza™, Curse of the Werewolf Megaways™ Leprechaun Carol™, Christmas Carol Megaways™, Big Juan™, Sweet Bonanza Xmas™ si multe altele).

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Netbet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce de pana la 1000x miza jucata. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primesti 10.000x miza.

Turneele saptamanale se vor desfasura  pana pe 15 decembrie.

500 premii zilnice aleatorii pe NetBet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la NetBet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus 100% pana la 3000 RON si pana la 300 rotiri gratuite. Bonusul este esalonat intre primele 5 depuneri.

BONUS EXCLUSIV: Iti mai oferim pana la 500 rotiri gratuite fara depunere pe langa oferta standard -> Inscrie-te!

Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu dand click pe butonul de participare care apare in jocurile eligibile. In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Juicy Fruits™, Bigger Bass Bonanza™, Curse of the Werewolf Megaways™ Leprechaun Carol™, Christmas Carol Megaways™, Big Juan™, Sweet Bonanza Xmas™ si multe altele).

Nu exista miza minima pentru a fi eligibil. Poti castiga oricare dintre cele 1200 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 500 de premii zilnice. Astfel, in cadrul turneelor saptamanale poti castiga de pana la 10.000x miza ta, iar premiile zilnice aleatorii iti pot aduce de pana la 1000x miza ta.

Bafta!

 

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus