999 premii cash si excursie VIP in Finlanda de la NetBet

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Inceputul lunii decembrie vine cu super premii si cu un turneu la sloturi pentru membrii NetBet. Vor fi 999 premii cash in valoare totala de 160.000 RON cash si o excursie VIP in Finlanda, dar si Marele Premiu ce consta intr-o experienta unica la Gravitatie Zero.

Promotie are loc pana pe 11 decembrie (ora 23:59).

Turneu la sloturi NetBet – Cum te bucuri si tu de un premiu?

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Unibet. Click aici pentru inregistrare si bonus 100% pana la 2000 RON la prima depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru turneu din pagina dedicata a acestuia.

Trebuie sa joci la sloturile selectate si sa acumulezi cat mai multe puncte. Punctele se castiga in baza celui mai mare castig inregistrat dintr-o miza unica.

Sloturile eligibile pentru turneu sunt: John Hunter Scarab Queen™, Ancient Egypt Classic™, Pirate Gold™, 5 Lions Gold™, Lucky New Year™, Super Joker™, Fire Strike™, Caishen’s Cash™, Tree of Riches™.

Premiul cel mare consta intr-o calatorie VIP catre Ivalo, Finlanda, in valoare de 120.000 RON. Premiul contine zboruri dus intors, transaferuri private de la si catre aeroport, cazare 4 nopti intr-un igloo de sticla cu vedete la stele, experienta safari cu husky, vizita privata la casa lui Mos Craciun, cina traditionala lapona, inot de iarna, experienta pe snowmobil si 2000 RON bani de buzunar.

Marele premiu

Insa, va exista si Marele Premiu ce consta intr-o expeienta Gravitatie Zero pentru doua persoane. Pentru a fi eligibil pentru marele premiu, jucatorii trebuie sa se califice pentru cel putin un turneu. Astfel, jucatorul cu cel mai mare punctaj combinat din toate punctele obtinute in cel putin un turneu, va castiga marele premiu. Marele premiu contine bilete de avion catre Miami, Las Vegas, Los Angeles sau Orlando, acces la lounge-urile de lux ale aeroporturilor, transferuri private de la si catre aeroporturi in SUA, 7 nopti cazare la hotel de 5 stele, mic dejun in fiecare dimineata, calatorie cu elicopterul, cina intr-un restaurant cu stele Michelin, experienta de condus o super masina sport, un GoPro Hero 7, un zbor la Gravitatie Zero.

Nici premiile cash nu sunt de ignorat. Jucatorul de pe locul II primeste 20.000 RON, iar cel de pe locul II primeste 8.000 RON. Premierea continua pana la jucatorii de pe locurile 501 – 1000 care vor primi fiecare cate 40 RON.

Inscrie-te acum si prinde si tu un loc in clasament.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus