ACUM: Pot de 10.000 RON cash pe Maxbet

Jocuri participante la promotie: Fire Blaze™: Tundra Wolf™, Flaming Bars, Gladiator Road to Rome, Gold Pile: Orangutan!, Great Blue Jackpot, Jackpot Bells™, Legacy Of The Wild, Mega Fire Blaze: Khonsu God of Moon, Pearls Pearls Pearls, Pharaoh's Treasure Deluxe, Premium Blackjack si altele.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Pana duminica ai parte de o mega promotie la Maxbet, mai exact Turneul Jocurilor Noi cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 10.000 RON.

Campania se desfasoara pana pe 1 mai 2022.

ACUM: Pot de 10.000 RON cash pe Maxbet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti 50 RON gratis. Daca depui, pe langa bonusul de bun venit, primesti si 10 sanse pentru promotia MaxCuratenie unde poti castiga premii fantastice.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa dai click pe butonul Participa din pagina promotiei. Pentru a fi eligibil trebuie sa plasezi pariuri in bani reali la sloturile eligibile, vizibile in pagina promotiei. Pentru fiecare pariu cu miza de minimum 5 RON vei primi un punct. Primii 50 de jucatori cu cel mai mare punctaj vor imparti cei 10.000 RON cash. Premiile sunt cuprinse intre 3000 RON si 25 RON si nu au conditii de rulaj.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Maxbet.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus