Alege-ti promotia preferata de la Betano

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus

Betano ofera jucatorilor super promotii in fiecare zi, astfel incat acestia sa aiba parte de mega castiguri, indiferent de ziua saptamanii.

Inregistreaza-te prin acest link la Betano si primesti bonus 100% pana la 500 RON la prima depunere.

Afla mai multe detalii despre promotiile zilnice de la Betano.

Vinerea rotirilor gratuite la Betano

Mizeaza cel putin 300 de lei într-o zi de vineri a lunii februarie la orice slot video; PlayTech din sectiunea Cazinou a site-ului Betano si vei primi 20 de Rotiri Gratuite la slotul video Gladiator Jackpot iar castigurile vor merge direct in soldul cash, fara conditii de rulaj. Daca mizezi 750 lei, primesti 50 rotiri gratuite la Gladiator Jackpot.

Sambata jetoanelor de aur la Blackjack

Mizeaza cel putin 1.000 de lei intr-o zi de sambata a lunii februarie la orice masa de Blackjack Live; din sectiunea Cazinou Live a site-ului Betano si vei primi un Jeton de Aur in valoare de 50 de lei. Daca mizezi cel putin 1.500 lei primesti 2 jetoane de aur in valoare de 50 lei fiecare.

Duminica jetoanelor de aur la ruleta

Mizeaza cel putin 1.000 de lei intr-o zi de sambata a lunii februarie la orice masa de Blackjack Live din sectiunea Cazinou Live a site-ului Betano si vei primi un Jeton de Aur in valoare de 50 de lei. Daca mizezi cel putin 1.500 lei primesti 2 jetoane de aur in valoare de 50 lei fiecare.

Ce promotie iti place cel mai mult?

Bafta!

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus