Betano – te asteapta 7 zile de recompense!

O data cu venirea primaverii te asteapta o noua promotie de neratat marca Betano! ❤️ Te bucuri de o saptamana plina de recompense! Betano este unul dintre casinourile de top, ce organizeaza constant promotii atragatoare pentru jucatorii sai. Campania aceasta se desfasoara pana pe 31 martie 2023.

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus

Betano lansează o nouă promoție de primăvară cu o mulțime de recompense pentru jucătorii săi. Această campanie este valabilă până pe data de 31 martie 2023 și include bonusuri fără depunere pentru o săptămână întreagă. 🎁

Betano – te asteapta 7 zile de recompense!

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie mai întâi să îți deschizi un cont prin link-ul de aici. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi, iar bonusul de bun venit este de 100% până la 1000 Lei.

În timpul înregistrării contului, nu uita să folosești codul: 7CADOURI. În acest fel, vei primi bonusuri zilnice timp de o săptămână.

În ceea ce privește detaliile importante ale campaniei, vor fi acordate următoarele premii pe o perioadă de 7 zile:

  • Ziua 1: 1 cod bonus pentru free spins, echivalent cu 40 de rotiri gratuite, valabile doar pentru jocul 5 Burning Hot, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 2: 1 cod bonus pentru free bet, în valoare de 20 Lei, ce poate fi folosit pentru o perioadă de 14 zile, sub condiția îndeplinirii procedurii de verificare a contului de joc.
  • Ziua 3: 1 cod bonus pentru jetoane de aur, echivalent cu 2 jetoane în valoare de 5 Lei fiecare, ce pot fi folosite la masa Betano Ruleta pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 4: 1 cod bonus pentru free spins, echivalent cu 30 de rotiri gratuite, valabile doar pentru jocul Sugar Rush, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 5: 1 cod bonus pentru free bet, în valoare de 30 Lei, ce poate fi folosit la o cotă minimă totală de 10.00 pe un bilet cu evenimente multiple disponibile pe website-ul Organizatorului, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 6: 1 cod bonus pentru free spins, echivalent cu 30 de rotiri gratuite, valabile doar pentru jocul Shining Crown, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 7: 1 cod bonus pentru free bet, în valoare de 20 Lei, ce poate fi folosit doar pe evenimente LIVE în secțiunea PARIURI LIVE pentru o perioadă de 3 zile.

Nu rata această oportunitate de a câștiga alături de Betano! 🎁

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus