Betano – te asteapta 7 zile de recompense!

O data cu venirea primaverii te asteapta o noua promotie de neratat marca Betano! ❤️ Te bucuri de o saptamana plina de recompense fara depunere! Betano este unul dintre casinourile de top, ce organizeaza constant promotii atragatoare pentru jucatorii sai.

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus

Betano lansează o nouă promoție de primăvară cu o mulțime de recompense pentru jucătorii săi. Această campanie este valabilă până pe data de 31 martie 2023 și include bonusuri fără depunere pentru o săptămână întreagă. 🎁

Betano – te asteapta 7 zile de recompense!

Pentru a beneficia de această ofertă, trebuie mai întâi să îți deschizi un cont prin link-ul de aici. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi, iar bonusul de bun venit este de 100% până la 1000 Lei.

În timpul înregistrării contului, nu uita să folosești codul: 7CADOURI. În acest fel, vei primi bonusuri zilnice timp de o săptămână.

În ceea ce privește detaliile importante ale campaniei, vor fi acordate următoarele premii pe o perioadă de 7 zile:

  • Ziua 1: 1 cod bonus pentru free spins, echivalent cu 40 de rotiri gratuite, valabile doar pentru jocul 5 Burning Hot, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 2: 1 cod bonus pentru free bet, în valoare de 20 Lei, ce poate fi folosit pentru o perioadă de 14 zile, sub condiția îndeplinirii procedurii de verificare a contului de joc.
  • Ziua 3: 1 cod bonus pentru jetoane de aur, echivalent cu 2 jetoane în valoare de 5 Lei fiecare, ce pot fi folosite la masa Betano Ruleta pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 4: 1 cod bonus pentru free spins, echivalent cu 30 de rotiri gratuite, valabile doar pentru jocul Sugar Rush, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 5: 1 cod bonus pentru free bet, în valoare de 30 Lei, ce poate fi folosit la o cotă minimă totală de 10.00 pe un bilet cu evenimente multiple disponibile pe website-ul Organizatorului, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 6: 1 cod bonus pentru free spins, echivalent cu 30 de rotiri gratuite, valabile doar pentru jocul Shining Crown, pentru o perioadă de 3 zile.
  • Ziua 7: 1 cod bonus pentru free bet, în valoare de 20 Lei, ce poate fi folosit doar pe evenimente LIVE în secțiunea PARIURI LIVE pentru o perioadă de 3 zile.

Nu rata această oportunitate de a câștiga alături de Betano! 🎁

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus