Bonus de pana la 1.000 RON de Black Friday la eFortuna

 Logo

Rotiri

Bonus

De Black Friday, eFortuna a pregatit o mega promotie pentru jucatorii sai, in cadrul careia le ofera bonusuri la depunere ce insumeaza 1.000 RON.

Campania este disponibila pana pe 2 decembrie.

Bonus de pana la 1.000 RON de Black Friday – Cum il primesti?

Trebuie sa ai cont in cazinoul eFortuna. Inscrie-te prin acest link si primesti 100% bonus pana la 2000 RON la prima depunere, dar si 100 rotiri gratuite.

Trebuie sa depui minimum 80 RON pentru a te putea bucura de acest bonus, iar la prima depunere sa folosesti codul BLACKFRIDAY. Depunerea minima de 80 lei se aplica pentru toate cele 3 bonusuri din campania promotionala.

Astfel, atunci cand vor efectua prima depunere din timpul campaniei, jucatorii care nu vor introduce codul promotional BLACKFRIDAY sau care il vor introduce gresit nu vor beneficia de aceasta promotie. Depunerile in agentii nu se incadreaza la aceasta promotie.

La prima depunere vei primi bonus 100% pana la 100 lei; la a doua depunere primesti bonus 150% pana la 300 lei; iar la a treia depunere primesti bonus 200% pana la 600 lei.Pentru a activa bonusurile doi si trei trebuie sa indeplinesti cerintele de rulare ale bonusului anterior.

Depune acum si bucura-te si tu de mega promotia de Black Friday de la eFortuna!

Bafta!


Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/cazzino/web/www/wp-content/themes/casino/public/single-promotion.php on line 196
Bonus de pana la 1.000 RON de Black Friday la eFortuna Logo

Rotiri

Bonus