Castiga pana la 25.000 RON la Vlad Cazino – 350 de premii

Vlad Cazino Logo
200

Rotiri

1500 RON

Bonus

Vlad Cazino lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii zilnice sau saptamanale ce iti pot aduce de pana la 25.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 25.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura  pana pe 19 noiembrie 2020, de joi pana miercuri.

Castiga pana la 25.000 RON la Vlad Cazino – 350 de premii

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Inregistreaza-te prin acest link si primesti ai parte de un bonus substantial la prima depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Wolf GOld, Fire Strike, Mustang Gold, Sweet Bonanza, The Dog House, Pirate Gold, Super Joker, Joker’s Jewels, Tomb of the Scarab Queen, Master Joker si Caishen’s Gold).

Nu exista miza minima pentru a fi eligibil. Poti castiga oricare dintre cele 350 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 80 de premii zilnice.

In cadrul turneelor saptamanale va fi un fond de premiere de 150.000 RON, distribuit in 350 de premii cash. Punctajul din clasamentul turneului se bazeaza pe cel mai mare castig egalizat ajustat la valoarea mizei. Zilnic, vor fi 7 premii surpriza. O rotire poate declansa unul dintre premiile zilnice. Fondul de premiere al premiilor zilnice este de 23.000 RON distribuit in 80 de premii.

Bafta!

 

Vlad Cazino Logo
200

Rotiri

1500 RON

Bonus