Cursa Lunii Aprilie – Acum are loc al treilea sprint – 250.000 RON cash

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

Luna aprilie iti aduce super premii daca esti membru NetBet si participi la al treilea sprint din Cursa Lunii Aprilie. Te poti inscrie pana pe 30 aprilie si ai sansa sa castigi unul dintre cele 4000 de premii in bani CASH, in valoare totala de 1.000.000 RON.

Cursa Lunii Aprilie are loc pana pe 30 aprilie si aduce castigatorului de pe primul loc 30.000 RON cash, iar acum are loc al treilea sprint, pana pe 23 aprilie.

Cum te inscrii si castigi la al treilea sprint din Cursa Lunii Aprilie din cazinoul NetBet?

Trebuie sa ai cont la NetBet. Inscrie-te prin acest link si primesti un super bonus la prima depunere, dar si pana la 400 de rotiri gratuite special pentru tine. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in festival din pagina dedicata a acestuia.

Trebuie sa joci la sloturile tale preferate si sa acumulezi cat mai multe puncte. Pentru fiecare 1 RON mizat in bani reali primesti 1 PUNCT. Trebuie sa te numeri printre primii 1000 de jucatori la sfarsitul fiecarui sprint. Al treilea sprint are loc intre pana pe 23 aprilie. Fiecare sprint are un fond total de premiere in valoare de 250.000 RON.

Daca joci cat mai multe zile consecutiv, punctele tale vor fi inmultite cu un multiplicator; iar multiplicatorul creste direct proportional cu numarul de zile consecutive jucate.

Primii 1000 de jucatori clasati in baza fiecarui sprint vor primi premii in bani reali cu o valoare cuprinsa intre 30.000 lei si 50 lei. Premiile nu vor avea conditii de rulaj.

Daca iti doresti sa prinzi si tu un premiu, este momentul sa te inscrii la NetBet si sa participi la Cursa Lunii Aprilie.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus