Cursa Lunii Octombrie – Acum are loc al doilea sprint – 250.000 RON cash

NetBet Cazino Logo
1150

Rotiri

5000 RON

Bonus

Luna octombrie iti aduce super premii daca esti membru NetBet si participi la al doilea sprint din Cursa Lunii Octombrie. Te poti inscrie pana pe 29 octombrie si ai sansa sa castigi unul dintre cele 4000 de premii in bani CASH, in valoare totala de 1.000.000 RON.

Cursa Lunii Octombrie are loc pana pe 29 octombrie si aduce castigatorului de pe primul loc 30.000 RON cash, iar acum are loc al doilea sprint, pana pe 15 octombrie.

Cum te inscrii si castigi la al doilea sprint din Cursa Lunii Octombrie din cazinoul NetBet?

Trebuie sa ai cont la NetBet. Inscrie-te prin acest link si primesti un super bonus la prima depunere, dar si pana la 300 de rotiri gratuite special pentru tine. De asemenea, daca te inregistrezi prin link-urile noastre primesti 80 rotiri gratuite fara depunere. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in festival din pagina dedicata a acestuia.

Trebuie sa joci la sloturile tale preferate si sa acumulezi cat mai multe puncte. Pentru fiecare 1 RON mizat in bani reali primesti 1 PUNCT. Trebuie sa te numeri printre primii 1000 de jucatori la sfarsitul fiecarui sprint. Al doilea sprint are loc intre pana pe 15 octombrie. Fiecare sprint are un fond total de premiere in valoare de 250.000 RON.

Daca joci cat mai multe zile consecutiv, punctele tale vor fi inmultite cu un multiplicator; iar multiplicatorul creste direct proportional cu numarul de zile consecutive jucate.

Primii 1000 de jucatori clasati in baza fiecarui sprint vor primi premii in bani reali cu o valoare cuprinsa intre 30.000 lei si 50 lei. Premiile nu vor avea conditii de rulaj.

Daca iti doresti sa prinzi si tu un premiu, este momentul sa te inscrii la NetBet si sa participi la Cursa Lunii Octombrie.

Bafta!

NetBet Cazino Logo
1150

Rotiri

5000 RON

Bonus