Drops & Wins Superbet – Te bucuri de premii in fiecare zi!

Jocuri eligibile: Madame Destiny Megaways™, Gems Bonanza™, Wild Wild Riches™, Wild West Gold™, Gates of Olympus™, Power of Thor Megaways™, The Hand of Midas™, Buffalo King Megaways™, Juicy Fruits™, Bigger Bass Bonanza™ si altele.

Superbet Cazino Logo
300

Rotiri

1200 RON

Bonus

Superbet lanseaza o serie de turnee saptamanale in cadrul carora te poti bucura si de premii aleatorii zilnice ce iti pot aduce de pana la 5.000 RON. In cadrul turneelor saptamanale, castigatorul de pe primul loc primeste 50.000 RON.

Turneele saptamanale se vor desfasura pana pe 29 iunie 2022.

Drops & Wins Superbet – Te bucuri de premii in fiecare zi!

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Superbet. Inregistreaza-te acum si primesti pana la 300 rotiri gratuite si bonus pana la 1200 RON pentru primele 3 depuneri. Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru inscrierea in turneu din pagina dedicata a acestuia.

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Starlight Princess™, Joker’s Jewels™, Big Bass Bonanza Megaways™, 5 Lions Megaways™, Buffalo King™, Extra Juicy Megaways™, Barn Festival, Drill that Gold, Fruit Party 2™, Hot Fiesta si multe altele).

Miza minima pentru a fi eligibil este de 2.5 RON. Poti castiga oricare dintre cele 1500 de premii ce vor fi acordate in fiecare saptamana la turneu sau unul dintre cele 500 de premii zilnice.

Bafta!

Superbet Cazino Logo
300

Rotiri

1200 RON

Bonus