Editia Venetia din turneul GulliVlad – Pot de 5.000 rotiri gratuite

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus

Vlad Cazino lanseaza turneul GulliVlad, editia Venetia, in cadrul caruia 5.000 rotiri gratuite sunt puse la bataie. Cele mai bune sloturi au fost selectate pentru ca tu sa te joci si sa castigi sute de rotiri gratuite.

Promotia se desfasoara de pe 12 februarie pana pe 14 februarie, iar premiile sunt incendiare.

Cum poti sa participi si tu la turneul GulliVlad, editia Venetia si sa prinzi super premii?

In primul rand trebuie sa ai cont la Vlad Cazino. Click aici pentru inregistrare si primesti 30 de rotiri gratuite in cazino online; 100% bonus la prima depunere si 5 Tokenuri in valoare de cate 1 Euro la HexaPro.

Dupa aceea, trebuie sa optezi pentru turneu din pagina dedicata a promotiei. Poti juca la oricare dintre sloturi in perioada turneului. Primii 31 de jucatori cu cel mai mare castig egalizat in 20 runde consecutive, impart 5.000 rotiri gratuite.

Pentru a participa la turneu poti juca la oricare dintre sloturile disponibile in cazinoul Vlad Cazino. Cu siguranta iti vei gasi preferatul printre ele si vei avea parte de o experienta castigatoare.

Rotirile gratuite castigate vor putea fi folosite la unul dintre urmatoarele sloturi: Gemix, Lady of Fortune, Mystery Joker, Super Flip sau Troll Hunters, atat de pe desktop cat si de pe mobil..

Pentru a fi eligibl trebuie sa joci minimum 20 de runde consecutive. Pe acestea trebuie sa pariezi cel putin 0,50 RON in bani reali.

Premiile sunt creditate automat in contul castigatorilor la sfarsitul promotiei si pot fi folosite instant, avand o cerinta de rulaj de 1x.

Jucatorul de pe primul loc va castiga 500 de runde gratuite, iar cei de pe locurile 2 – 31 vor primi cate 150 rotiri gratuite.

Bafta!

Vlad Cazino Logo
225

Rotiri

1500 RON

Bonus