Promotii

Turneu la sloturile Playson de 100.000 RON cash pe Superbet

Trebuie sa strangi puncte si sa urci in clasament. Premiile vor fi acordate doar jucatorilor care la momentul castigarii au bifat in sectiunea de profil acordul privind informarea asupra bonusurilor, premiile sau altor oferte promotionale ale companiei Superbet. Premiul este acordat in functie de pozitia jucatorului in clasamentul final.

Castiga premii cash la promotia Drops & Wins de pe Unibet

In aceste turnee sunt incluse unele dintre cele mai apreciate jocuri slot de pe platforma. Trebuie numai sa optezi pentru promotie si sa joci la sloturile selectate (Wolf Gold, Tomb of the Scarab Queen, John Hunter and The Book of Tut, The Dog House, Madam Destiny Megaways, Mustang Gold, Great Rhino Megaways, The Dog House Megaways, Fruit Party si Gems Bonanza).

Joaca si castiga pana la 2000 RON cash pe NetBet

Depune si joaca minimum 80 RON in fiecare zi si te bucuri de bonusul cashback de pana la 2.000 RON. Cu cat te joci mai mult, cu atat te bucuri de un bonus mai mare!

Joaca la sloturi pentru o parte din cei 100.000 RON de pe Mr Bit

Jucatorii de pe primele 150 de locuri din clasament vor imparti pot-ul de 100.000 RON. Vor fi premii cuprinse intre 25.000 RON si 150 RON, iar cerintele de rulaj ale acestora vor fi de 1x. Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Mr Bit.

Vezi toate