Fond de premii de 40.000 RON cash – Turneu Playson NetBet

Sloturile eligibile pentru turneu sunt PLAYSON - Solar Queen, Book of Gold: Classic, Book of Gold Double Chance, Book of Gold Multichance, Legend of Cleopatra Megaways, Buffalo Power Hold and Win.

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus

In luna februarie ai parte de o mega promotie la NetBet, mai exact un turneu Playson cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 40.000 RON cash.

Campania se desfasoara pana pe 16.02.2022.

Fond de premii de 40.000 RON cash – Turneu Playson NetBet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la NetBet. Inscrie-te prin acest link si primesti bonus pana la 5000 RON si pana la 650 rotiri gratuite esalonate intre primele 5 depuneri.

BONUS EXCLUSIV: Iti mai oferim pana la 500 rotiri gratuite fara depunere pe langa oferta standard -> Inscrie-te!

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea. Pentru fiecare runda jucata vei primi un punct. Vor fi 841 de premii cash, iar jucatorii care nu s-au calificat pentru un premiu cash, dar au acumulat 100 de puncte, vor primi fiecare cate 20 Runde Gratuite valabile la Book of Gold Classic.

Sloturile eligibile pentru turneu sunt PLAYSON – Solar Queen, Book of Gold: Classic, Book of Gold Double Chance, Book of Gold Multichance, Legend of Cleopatra Megaways, Buffalo Power Hold and Win.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie NetBet.

NetBet Cazino Logo
700 ROTIRI GRATUITE

Rotiri

7000 RON

Bonus