Joaca in cazinoul Betano si castiga free spins sau jetoane de aur

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus

Iubitorii de sloturi care joaca in cazinoul Betano zilnic, pot castiga free spins sau jetoane de aur in fiecare zi.

Promotia se desfasoara pana pe 23 aprilie, deci ai la dispozitie destul timp sa iti faci si tu plinul de free spins sau jetoane de aur.

Joaca in cazinoul Betano si castiga free spins & jetoane de aur – Cum te inscrii?

Inainte de toate, trebuie sa ai cont in cazinoul Betano. Daca te inscrii prin acest link, primesti bonus 100% pana la 500 RON, dar si pana la 500 rotiri gratuite in functie de cat depui prima data. Spre exemplu, daca prima depunere este in valoare de 500 lei, primesti bonus 500 lei si 500 rotiri gratuite. Suna bine, nu?

Apoi, trebuie sa joci cel putin 50 RON la urmatoarele sloturi: Buffalo Blitz, Epic Ape si/sau Age of the Gods.

Dupa ce ai jucat 50 lei, pe ecran va aparea un mesaj pentru a primi cartonasul norocos. Trebuie sa il accepti si sa il razuiesti. Daca vei avea trei simboluri identice pe acelasi rand, vei primi rotiri gratuite sau jetoane de aur.

Cartonasul este disponibil o singura data pe zi pentru fiecare jucator, iar daca nu il accepti exact atunci cand apare, acesta nu va putea fi reactivat.

Rotirile gratuite castigate vor fi maximum 50 si vor putea fi utilizate doar la Buffalo Blitz sau Epic Ape. Jetoanele de aur castigat vor putea fi folosite doar la masa de Ruleta Exclusiva Betano, iar fiecare jeton are valoarea de 5 lei. Un jucator poate castiga maximum 5 jetoane intr-o zi.

Ce zici? Esti pregatit sa razuiesti si tu cartonasul? Inscrie-te acum la Betano!

Bafta!

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus