Joaca la sloturile de pe NetBet si poti castiga Jolly Jackpot

Indiferent de slotul tau preferat si tu poti castiga Jolly Jackpot-ul! Acesta este disponibil in trei niveluri - Bronze, Silver si Gold si iti aduce castiguri dementiale. Iar daca alegi sa joci la sloturi care au deja jackpot propriu, iti poti dubla sansele de castig!

NetBet Cazino Logo
1150

Rotiri

5000 RON

Bonus

Pentru prima data in Romania, NetBet Cazino a lansat un Jolly Jackpot special care iti aduce castiguri consistente la orice slot din cazino.

Indiferent de slotul tau preferat si tu poti castiga Jolly Jackpot-ul! Acesta este disponibil in trei niveluri – Bronze, Silver si Gold si iti aduce castiguri dementiale.

Iar daca alegi sa joci la sloturi care au deja jackpot propriu, iti poti dubla sansele de castig!

Acesta este un jackpot global, pentru toate sloturile de la cazinoul NetBet.

Nu ai inca cont la NetBet? Inscrie-te acum si primesti un bonus cazino substantial! Iar apoi poti juca sloturile tale preferate si poate vei fi chiar tu fericitul castigator al Jackpot-ului!

Joaca la sloturile de pe NetBet si poti castiga Jolly Jackpot

Tot ce trebuie sa faci este sa joci oricare din sloturile disponibile pe plaforma. In momentul in care ai castigat jackpot-ul NetBet, castigul iti este alocat instant in cont si vei fi si informat despre el.

Pentru a fi eligibil, miza minima este de 1 RON. Orice spin realizat cu bani reali, iti poate aduce unul dintre cele trei niveluri de la Jackpot-ul global NetBet.

Jackpoturile se acorda daca exista cel putin 5 jucatori online care joaca la sloturile NetBet.

P.S. Pariurile realizate pe jocuri virtuale, live dealers sau loterii nu sunt luate in considerare.

NetBet Cazino Logo
1150

Rotiri

5000 RON

Bonus