Joaca pentru unul dintre cele 1000 de premii de pe Betano

Fiecare 10 RON pariati iti aduc un tichet la extragere. Vor fi acordate 1000 de premii saptamanale, iar urmatoarea extragere are loc pe 28 decembrie. Un jucator poate obtine pana la 50 tichete la extragere zilnic

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus

Chiar acum are loc un super turneu in Luna Cadourilor la Betano, unde poti castiga telefoane iPhone 13, laptop-uri Macbook Air, vouchere eMag sau bonusuri cash. Este momentul perfect sa te inscrii in turneu daca iti doresti sa ai super castiguri in timp de te bucuri de jocul la cazino.

Turneul are loc pana pe 28 decembrie.

Joaca pentru unul dintre cele 1000 de premii de pe Betano

Trebuie sa ai cont la Betano. Inscrie-te prin acest link si primesti un bonus de 100%  si pana la 1000 rotiri gratuite in functie de valoarea primei depuneri.

Fiecare 10 RON pariati iti aduc un tichet la extragere. Vor fi acordate 1000 de premii saptamanale, iar urmatoarea extragere are loc pe 28 decembrie. Un jucator poate obtine pana la 50 tichete la extragere zilnic, insa daca participi și în oferta zilnică din Calendarul de Crăciun Betano tichetele tale vor fi dublate până la maxim 100 de tichete / zi.

La extragerea săptămânală vor fi oferite 1000 de premii în device-uri de ultimă generație, vouchere și bonusuri pe platforma Betano.

Bafta!

Betano Cazino Logo
0

Rotiri

1000 RON

Bonus