Maxbet Misterul comorii pierdute – 25.000 Lei & mii de rotiri gratuite!

Porneste intr-o noua aventura alaturi Maxbet si descopera misterioasa comoara ascunsa din noul turneu Gems&Cash. 🏴‍☠️ Castigurile sunt in valoare de 25.000 Lei cash + 4000 de rotiri gratuite. 🔝

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Porneste intr-o noua aventura alaturi Maxbet si descopera misterioasa comoara ascunsa din noul turneu Gems&Cash. 🏴‍☠️ Castigurile sunt in valoare de 25.000 Lei cash + 4000 de rotiri gratuite. 🔝

Premiul cel mare poate fi al tau! 🤩

Promotia este valabila pana pe 18 septembrie 2022.

Maxbet Misterul comorii pierdute – 25.000 Lei & mii de rotiri gratuite!

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Maxbet. Hai sa te inscrii prin acest link si primesti 350 rotiri gratuite la verificarea contului. Daca depui, primesti bonus 3333 RON si 333 rotiri gratuite.

Din moment ce esti membru, intra repede in turneul GEMS & CASH, apasa butonul Participa si joaca la sloturile active ale furnizorilor: EGT, Greentube, Pragmatic Play, Wazdan, Fazi și IsoftBet.

O data intrat în marea aventura, tine cont ca miza minima este de 5 Lei, iar banii jucați în cadrul turneului trebuie sa fie reali.

Primii 100 dintre cei mai buni jucatori sunt automat pe lista celor norocosi! 💪

Pune-ti abilitatile la incercare si fii tu castigatorul marelui premiu in valoare de 10.000 Lei. ⚡️ 💫

Bucura-te de functia Trigger the Gold Fever care activeaza toti modificatorii de rotire. Show garantat, castiguri pe masura 🤑

Tabelul se actualizeaza constant, afisand situatia actuala. Cu cat joci mai mult si mai bine, cu atat urci mai sus in clasament.

Primii 20 de jucatori  din top vor primi bani cash, fara nicio conditie, iar ceilalti 80 de jucatori vor castiga rotiri gratuite cu cerinte de rulaj. Rotirile gratuite vor putea folosite la slotul The Dog House Megaways.

Fii un detectiv iscusit si un jucator pe masura! 🕵🏻‍♀️

Descopera bogatiile pierdute si transforma-le in cash! 🤩 💰

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus