Maxbet – Pot de 10.000 RON cash la turneul Relax

Jocuri participante: Money Train 2, Iron Bank, Hellcatraz, Temple Tumble, Plunderland, Wild Chapo, Beast Mode, Hex, Money Cart 2, Tiger Kingdom, Templar Tumble, Blackjack Neo, Trolls' Gold, Kluster Krystals Megaclusters, Top Dawg$, Hazakura Ways, Dead Man's Trail, Spirit of the Beast, Marching Legions.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Pana duminica ai parte de o mega promotie la Maxbet, mai exact Turneul Relax cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 10.000 RON.

Campania se desfasoara pana pe 12 iunie 2022.

Turneu Relax de 10.000 RON cash pe Maxbet

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti 350 rotiri gratuite la verificarea contului. Daca depui, primesti bonus 3333 RON si 333 rotiri gratuite.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa dai click pe butonul Participa din pagina promotiei. Pentru a fi eligibil trebuie sa plasezi pariuri in bani reali la sloturile eligibile, vizibile in pagina promotiei. Pentru fiecare pariu cu miza de minimum 5 RON vei primi un punct. Primii 50 de jucatori cu cel mai mare punctaj vor imparti cei 10.000 RON cash. Premiile sunt cuprinse intre 2000 RON si 50 RON si nu au conditii de rulaj.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Maxbet.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus