Maxbet – Turneu de Mai cu mega premii

Premiile acordate pentru jucatorii de pe locurile 1-100 sunt acordate sub forma de bani reali, fara cerinta de rulaj sau alte conditii. Premiile acordate pentru ocupantii locurilor 101-200 sunt disponibile la slotul Big Bonanza Megaways.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus

Chiar acum ai parte de o mega promotie la Maxbet, mai exact Turneul de Mai cu premii uimitoare. Astfel, ai ocazia sa castigi o parte din fondul de premiere, in valoare de 200.000 RON cash sau o parte din cele 20.000 rotiri gratuite.

Campania se desfasoara pana pe 15 mai.

Maxbet – Turneu de Mai cu mega premii

Inainte de toate, trebuie sa ai cont la Maxbet. Inscrie-te prin acest link si primesti 50 RON gratis. Daca depui, pe langa bonusul de bun venit, primesti si 10 sanse pentru promotia MaxCuratenie unde poti castiga premii fantastice.

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la promotie este sa dai click pe butonul Participa din pagina promotiei; sa accesezi jocurile eligibile in perioada campaniei si sa plasezi pariuri pe acestea. Acestea sunt toate sloturile de la furnizorii EGT, Greentube, Wazdan, Playson și Pragmatic Play. Pentru fiecare 5 RON pariati, vei primi 1 punct. Insa, vei primi puncte si pentru pariurile mai mici de 5 RON. In ceea ce priveste mesele de live cazino, vei primi 1 punct pentru pariurile de minimum 100 RON.

Jucatorii inscrisi care se claseaza pe primele 200 de locuri vor primi un premiu cash; cuprins intre 25.000 RON si 200 RON sau un premiu in rotiri gratuite.

Nu mai sta pe ganduri si participa si tu la cea mai noua promotie Maxbet.

Maxbet Cazino Logo
1050

Rotiri

Bonus